Groot aanbod aan opleidingen bij Kenteq

Als bedrijf in de metaaltechniek, elektrotechniek of installatietechniek wil je uiteraard dat je personeel goed op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de branche. Zeker als er met bepaalde normen gewerkt wordt waar je een certificaat voor dient te behalen om ermee te mogen werken is dit belangrijk.

Opleidingen voor verschillende sectoren

In dat geval kun je ervoor kiezen je werknemers regelmatig deel te laten nemen aan een (opfris) cursus. Bij Kenteq kun je als bedrijf terecht voor dit soort cursussen binnen de genoemde branches. Kijk hiervoor eens op https://www.kenteq.nl/. Op de website vind je een groot aanbod aan cursussen waarbinnen je zelf een selectie kunt maken. Om te beginnen maak je een selectie binnen de volgende vakgebieden: inbraakbeveiligingstechniek,  management en organisatie, gastechniek, watertechniek, verwarmingstechniek, praktijkleren, elektrotechniek, brandbeveiligingstechniek en procesoptimalisatie. Als je voor een van deze vakgebieden een opfriscursus wilt regelen ben je zeker aan het juiste adres.

Duur en tijdstip van de opleiding

Naast het kiezen van het vakgebied kun je ook aangeven hoe lang je wilt dat de cursus duurt. Dit kan variëren tussen de 1 en 3 dagen. Tenslotte geef je ook nog aan wanneer je wilt dat de cursus plaatsvindt: dit kan onder werktijd zijn maar ook in de avonduren.

Opleiding op het eigen bedrijf

Een cursus van Kenteq kan in veel gevallen ook op het eigen bedrijf verzorgd worden. Dit heeft een aantal voordelen. Je werknemers hoeven niet af te reizen naar een andere plek voor de cursus maar volgen deze gewoon op de eigen werkplek. Omdat de cursus incompany gegeven wordt kan deze ook exact afgestemd worden op de behoeftes van het bedrijf. Zo kan er theorie aangeleerd worden die de deelnemers direct kunnen implementeren in de praktijk. Dit is niet alleen zinvol maar bevordert ook de animo om er aan deel te nemen.

Geplaatst in Opleiding.